Fear Factor - Reisverslag uit Accra, Ghana van Carmen Lamptey - WaarBenJij.nu Fear Factor - Reisverslag uit Accra, Ghana van Carmen Lamptey - WaarBenJij.nu

Fear Factor

Blijf op de hoogte en volg Carmen

02 Juni 2013 | Ghana, Accra

2 juni 18:09

Vanmorgen ben ik naar de kerk geweest. Het leek mijn stagebegeleider een leuk idee om mij mee te nemen en voordat ik het door had stond de afspraak.
Ik heb gevochten tegen mijn slaap tijdens de vier uur durende service, mij verlegen gevoeld tijdens het voorstellen aan iedereen in de kerk en gebaald dat het kleinste geld wat ik meehad 20 GH Cedies was bij het collecte rondje.
Maarja. Weer een Ghana experience erbij he?
Zojuist heb ik in mijn keuken ( beheert door kakkerlakken) mijn eten opgewarmd. De rijst was te zout en de saus plakkerig. Een voordeel van alleen zijn is dat ik niemand in de weg zit ( of kwets) zodra ik mijn bord niet leegeet. Fijn.
Een nadeel/voordeel: Ik kan Jaimy niet inzetten om de beesten voor mij te verwijderen, zoals dat meestal gaat op vakanties ( of thuis), ik leer nu langzaam om mijn angst voor beestjes aan te kant te zetten.

Soort fear factor. Alleen eet ik ze niet.

• 02 Juni 2013 - 22:56

Lotte:

hihi en helaas geen geldprijs aan het einde van de reis ;)

• 03 Juni 2013 - 18:46

Tamara:

Heey lieve Carmen!
    Kerken, da's echt iets voor jou! Je bent lekker grensverleggend bezig!
    Die beestjes weten binnen een maand dat jij de baas in huis bent.

Dikke kus en knuffel!
    Tamara