4 hoog
Blijf op de hoogte en volg Carmen
27 Mei 2013 | Ghana, Accra
Volgens mij is het een 6 of een 8.
Ik weet het niet, het staat namelijk niet op mijn voordeur. Ik zit in ieder geval 4 hoog. Dat weet ik.
Mijn aankomst zorgde al voor de perfecte ‘Ghana sfeer’. De koffers waren kwijt, toen gevonden, toen ging de lopende band stuk, werden alle koffers op een stapel gelegd en toen deed de lopende band het weer.
Ik zou zeggen: ‘Akwaaba in Ghana!’
Nu zo’n dik drie uur na landing ben ik aangekomen in het hostel. Mijn vader, broer + Ghanees die ik zou moeten kennen van vroeger hebben mij opgehaald van het vliegveld. Toen we aankwamen bij het hostel werd na zo’n acht keer toeteren de poort voor de auto opgemaakt door een oude man zonder shirt aan.
Mijn vader, broer + Ghanees die ik nog van vroeger zou moeten kennen pakten mij koffers en liepen een deur in.
4 hoog.
Er zat niemand achter een receptie, mijn kamerdeur was open en toen mijn vader wegging vroeg ik voor de zekerheid of er wel iemand op de hoogte is dat ik hier nu ben.
Het antwoord was onduidelijk.
Ik heb een kleine kamer, met een klein balkon, een kleine koelkast en een ‘primitieve’ kleine badkamer.
Een tikkelt vies, maar perfect voor deze nieuwe levenservaring zullen we maar zeggen.
Ik weet niet wanneer ik dit online kan zetten, aangezien in hier geen wifi heb.
Ik ga nu maar slapen op mijn heerlijk hard en krakend bed met Blof zachtjes op de achtergrond wat uit mijn minispeakers klinkt.
27 Mei 2013 - 19:49
Sanne :
Lieverd! Haha!
Wat een prachtig verhaal, geniet ervan!! Jouw avontuur is begonnen :D heerlijk!
Ik ben benieuwd!
Veel liefs Sanne -
27 Mei 2013 - 20:31
Stephanie En Marly:
Heee car!! Wat grappigggg hahahaah..nou lekker dan idd ;)
Wanneer ga je naar je stage?
Xx -
27 Mei 2013 - 20:31
Stephanie En Marly:
Heee car!! Wat grappigggg hahahaah..nou lekker dan idd ;)
Wanneer ga je naar je stage?
Xx -
27 Mei 2013 - 20:56
Joke:
Ja Carmen, Zo heb je wel een verhaal!!. Succes morgen bij je stage. liefs Joke -
28 Mei 2013 - 21:26
Carmen Lamptey:
Dankjewel mam.
@ stef en marly, ik ben vandaag voor eerst naar mn stage geweest, was heel bijzonder. hahaha. -
28 Mei 2013 - 21:26
Carmen Lamptey:
@ sanne jij gaat bijna! have funn!!! xx